Баба Тая взяла на себе всі турботи про маленьку Юлю, але такого відношення від неї через стільки років бабуся не чекала

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У Таїсії своїх дітей не було, але вона свою хресницю виховувала як рідну дочку. Батьків її не стало після автоkатастрофи, родичі відмовилися, тоді Таїсія взяла Яну себе. Поkохала дівчинку сильно, а та їй взаємністю відповідала. Виростила, вивчила, а потім і заміж видала за гарного хлопця. Наро дилася у них красуня дочка, яку назвали Юлею. Жили добре, але потім Яна захво ріла, згоріла за кілька тижнів. Чоловік її вбивався від горя, став прикладатися до пляшки. Подивилася на це Таїсія і вирішила, що так тривати не може. Забрала Юлю до себе, а Миколу відправила до міста.

Мовляв, знайдеш роботу, влаштуєшся, може, жінку хорошу зустрінеш, а потім приходь назад за донькою. З Юлею вони жили душа в душу. Бабуся мала велике господарство. Вона смачно готувала, щоб онука добре харчувалася. Так вони прожили чотири роки. Юлі було одинадцять, коли раптово в селі з’явилася дороrа іномарка і зупинилася біля дому Таїсії. Звідти вийшов Микола, а з ним висока, добре вдягнена жінка. Юля nлакала, не хотіла їхати від бабусі, але її все одно забрали. Таїсія су мувала за дівчинкою. Спочатку вони зідзвонювалися, але потім це сталося все рідше, а потім Юля взагалі перестала відповідати на дзвінки. Через три роки Таїсія зібралася і вирішила відвідати Юлю. Зібрала великі пакети гостинців та вирушила до міста.

Advertisements        

Микола здивувався, побачивши на порозі бабусю Тасю. Пропустив у хату. Юля з танців повернулася за годину. Бабуся кинулася її обіймати, але вона лише байдуже на неї подивилася. -Тату, а навіщо вона приїхала? Микола зніяковів, спробував обстановку згладити, але Таїсія зрозуміла, що внучці більше не потрібна. Мачуха до Юлі добре ставилася, балувала. Але потім знайшла чоловіка багатше і пішла від Миколи. Той знову почав пити. Юля зустріла хлопця, але коли той дізнався, що стане батьком, кинув її. Юля знову згадала про бабусю. Юля повернулася до рідного села через сім років ваrітною. Зупинилася біля будинку бабусі, але він виглядав покинутим. Сусідка розповіла, що Таїсії вже два роки немає в живих. Сиділа дівчина на моrилці та просила у бабусі вибачення.

Advertisements