Тільки після восьми років спільного життя я пізнала справжню сутність чоловіка. Як я не помічала цього раніше

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Правду кажуть, що справжнє обличчя людини можна побачити лише у складних ситуаціях. Ось я жила з чоловіком майже вісім років і навіть не підозрювала, що він дріб’язковий, жадібний зрадник. У нашій сім’ї була і взаємоповага, і kохання , і щастя. Наро дився син. Думала, що так і доживемо до старості разом. Але ні! Захотілося йому пригод на одне місце, знайшов даму собі. Спочатку таємно з нею гуляв.

Я сама все помітила, просто грошей у сім’ї поменшало. Він мені локшину на вуха вішав, що це на роботі зарnлату скоротили, але ж я не дурна, зрештою. У казки про його часті відрядження не повірила. Під час його чергового від’їзду вирушила до його друга найкращого, притиснула його до стінки, він і видав усе з тельбухами. Знайшла сторінку коханки чоловіка. А ця гламурна жінка викидає фото з новою шубою, телефоном, каблучкою. Ну, гадаю, ясно все. Ось хто його зарnлатню скоротив. Коли повернувся додому, його валізи вже були акуратно зібрані. А цей негідник не розгубився, став на мене кричати, звинувачувати в чомусь, умови ставити.

Advertisements        

Мовляв, він не піде, та й зраджувати перестане, якщо я стану такою ж, як на самому початку наших відносин, позмагаюся з його новою пасією у господарстві. Я мало не розсміялася, слово честі. Послала його в місце, яке всім відомо, і на двері вказала. Потім почалося важке роз лучення. Ділив ложки, виделки та посуд. Мені навіть гидко стало. Спочатку жив у коханки, а потім вона його вигнала. Одна справа ходити до жінки з подарунками, а інша з брудними шкарпетками. Тепер усім каже, що жінки стерво. Хлопчика образили, ходить, nлачеться.

Advertisements