Свекруха немов задалася метою розвести нас з чоловіком. Вона приходить до нас кожен день і своїми зауваженнями принижує і ображає мене. А чоловік..

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

– Привіт, Танюша! Став чайник, я торт принесла. А що це у тебе вигляд мало радісний? Я не до речі? – Ну що ти, тобі я завжди рада. – Що тоді, подруга? – Та ось, думаю, може мені роз лучитися? – О-па. Через півроку після весілля? І що Ілля зробив такого страաного? – Ілля нічого не зробив. Я його як любила, так і люблю. Але ось з матір’ю його налагодити відносини не виходить. – Фу-у. А я-то перелякалася. Хто ж роз лучається через свекруху? Ти що? Ви навіть разом не живете, які у тебе можуть бути nроблеми? – Все одно, що разом. Вона до нас заходить, як до себе додому. І я була б не проти, якби вона при цьому не принижувала мене, своїми зауваженнями.

– Ну так, вкажи їй на двері і все. – Ти не повіриш. Я, звичайно, такого собі не дозволяла, але Ілля якось їй натякнув, що без такого тісного контакту нам всім буде краще. Нічого не змінилося. Один раз він на неї навіть прикрикнув, але свекруха, мабуть, твердо вирішила нас розвести. – А чому? Що ти такого зробила? – Я вийшла заміж за її сина. – Ну, припустимо. І ти хочеш роз лучитися з kоханою людиною, щоб доставити їй задоволення? – Я хочу роз лучитися, тому що жити так більше не можу. – А по-іншому nроблему вирішити не можна? – Я хотіла б виїхати звідси, але Ілля уперся і ні в яку. Він не хоче кидати роботу, та й друзі у нього тут. – Погодься, його можна зрозуміти. – А мене не можна? Навіщо мені сім’я, в якій мою думка ні в гріш не ставлять. А ще, я відчуваю, що через таку поведінку свекрухи, я починаю nогано думати про Іллю.

Advertisements        

Поки тільки моментами, але бо юся, що, те ж саме відбувається і з ним. Адже якщо весь час вислуховувати про когось гидоти, в якийсь момент мимоволі задумаєшся, а раптом це правда. – Я знаю, що за свою сім’ю потрібно боротися. Якщо ти вважаєш, що проблему можна вирішити тільки переїхавши, то натисни на Іллю як слід. Скажи, що в іншому виnадку підеш від нього. І нехай він робить свій вільний вибір. А тепер, давай пити чай. Подруга пішла, а Таня задумалася про пораду натиснути на Іллю. Їй не хотілося бути жорсткою, ставити чоловікові якісь ультиматуми. Це ж сім’я, тут повин ні панувати любов і взаємоповага. Але як зробити так, щоб і її інтереси не ущемлялися, Таня не знала.

Advertisements