У моїх сусідів вчора було шумно. Я уважно слухав, щоб зрозуміти причину, виявилося, що.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У моїх сусідів вчора було шумно. Ні, не гуляли, просто сkандалили. Останнім часом вони часто лаялися, але то були молоді. А вчора і старші підключилися. Але, розповім я краще все по порядку. Мій дворовий друг, Володя, одружився на Марині по великій любові. І стали вони жити з його батьками в двокімнатній квартирі. Нормально жили, без сkандалів. Старші доnомагали молодим вести господарство, виховувати дочку. А коли дівчинка трохи підросла, старші переїхали жити на дачу. Не те, щоб це була їхня ініціатива. Марина накапала чоловікові на мізки, і вони удвох просто вижили батьків з дому. Без шуму, просто довго і нудно вмовляли. Ті й піддалися, вирішивши, що так буде краще для всіх.

Володя переживав, що вони машину йому не залишили, але тут батьки проявили твердість, зрештою їм же треба було на чомусь їздити з села на роботу. Дача у них була так собі. Понівечений будиночок без зручностей. Але, треба віддати людям похилого віку належне, вони все там потихеньку облаштували, город посадили. Ось тільки від молодих віддалилися. Тітка Олена розповідала моїй мамі, що так їм навіть спокійніше живеться, без оглядки на настрій невістки і когось то не було. А молоді, тим часом, один до одного поступово охололи. Аж до того, що Володя завів собі kоханку. Марина, дізнавшись про це, виставила його з дому. І куди йому було йти? Володя пішов до батьків. Батьки благородство сина не оцінили-якщо Марина вирішила роз лучитися, то нехай вона з дому і з’їжджає. Поговорити про це вони і приходили вчора.

Advertisements        

Марина кричала так, що було чутно в нашій квартирі. “Це квартира моєї дочки! Вашої внучки, між іншим. Ви її на вулицю хочете вигнати, чи що?” Тітка Олена ж говорила, що вона, як і Марина печеться про свою дитину. І його на вулиці бачити теж не хоче, тим більше, що квартира належить їм. Мама моя навіть порадила батькам Володі повернутися, щоб вижити невістку з квартири. Тітка Олена турбується, що невістка, того й гляди, якогось мужика туди приведе, але на заходи, запропоновані мамою теж йти поки не хоче. Сподівається вирішити питання мирними переговорами. А може Марина з Володею і зовсім помиряться. Хто зна?

Advertisements