Мама покликала мене відпочити на дачу. Але коли приїхала, зрозуміла навіщо вона насправді хотіла мене бачити

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На вихідні мама покликала Ніну на дачу. Казала, що відпочинуть, посидять на чистому повітрі, посмажать шашлик. Ніна зраділа і відразу погодилася. Але як з’ясувалося потім, мама вирішила використовувати дочку в якості(Т/V) безкоштовної няньки. Олена, сестра Ніни, залишила на вихідні дітей у бабусі. Їй не хотілося возитися з ними ось і покликала молодшу дочку. Доньці Ніни було всього п’ять місяців. Після важких nологів, Ніна тільки почала приходити до тями. Тому її самопочуття важко було назвати нормальним. Її пощастило зі свекрухою. Її доnомога була неоціненною. Мама ж зовсім не цікавилася внучкою, їй дітей сестри вистачало.

Ніна, була ображена на маму за це. Вона завжди возилася з дітьми Олени. У сестри двоє дітей. Обидва хлопчики, трьох і п’яти років. Олена з чоловіком працюють, тому вони практично постійно з бабусею. Мати ніколи Олені не відмовляє. У суботу чоловік відвіз Ніну з дитиною на дачу. Мама радо зустріла їх, нагодувала і трохи поняньчилася з онукою. Після обіду, Ніна з донькою заснули, так як ніч пройшла неспокійно. Але незабаром вони прокинулися від дитячих криків. Як виявилося, сестра привезла племінників, а сама поїхала. За ними дивитися, природно, довелося Ніні. Батьки повин ні були працювати на городі. Тут вона зрозуміла, чому її покликали.

Advertisements        

Мати почала командувати: “Та займи ти вже чимось дітей!”. Але ж складно стежити за двома активними хлопчиками, коли у тебе на руках немовля. «Вони зголодніли. Іди нагодуй їх! Ну ти не чуєш, що він впав і вдарився? Заспокой його і оброби коліно! Ой, жарко вже, намаж хлопчиків сонцезахисним кремом!» Схоже Ніна з дитиною маму взагалі не хвилю вали. Вона ж була занурена в свої дачні справи і тільки давала вказівки. До вечора Ніна вже валилася з ніг від втоми, про відпочинок навіть мови не могло бути. Вона подзвонила чоловікові, і попросила забрати їх додому. Звичайно ж, мама образилася. Вона почала обурюватися, і говорила, що одна з дітьми не впорається. Після цього виnадку Ніна остаточно переконалася в тому, що не потрібна своїй мамі.

Advertisements