У мого чоловіка була kоханка, а свекруха звинувачувала мене в тому, що я nогана дружина.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком прожили в щасливому шлюбі років 5, і тільки недавно я дізналася, що він зрад жував мені, коли все це почалося- я не можу сказати, але знаю точно, що зради були частими. Я була зразковою дружиною, в будинку завжди панував порядок і затишок, незважаючи на те, що я працювала, я все одно встигала зробити всі домашні справи. Чоловік завжди говорив, що йому дісталася ідеальна дружина, на мій подив, свекруха теж мене хвалила. Незважаючи на те, що чоловік працював через добу, все одно по дому мені не доnомагав, а я і не наполягала.

Я приходила додому втомленою після роботи, потім йшла на кухню готувати вечерю, я представила, як же я буду втомлюватися, коли у нас з’являться діти. Ми з чоловіком поки не планували дітей, думали, встанемо на ноги і тільки тоді заведемо дитину. Я сама звичайно ж хотіла дітей, але не наполягала, так як з розумінням ставилася. І ось недавно, я почала підозрювати чоловіка в зраді, але так як у мене не було ніяких доказів, я нічого не могла сказати. Чоловік прийшов з роботи, сказав, що завтра приїде його мама і проживе з нами тиждень. Я навіть зра діла цьому, подумала, що чоловік не зможе зробити нічого за моєю спиною, але виявилося, що я марно так сліпо довіряла.

Advertisements        

Я прийшла з роботи, побачила, що свекруха вже у нас вдома, господарює на кухні. Вона мене так тепло зустріла, що я навіть здивувалася, адже ніколи вона так не демонструвала свою турботу і увагу. Шоком стало також те, що вона накрила на стіл і покликала мене вечеряти. Мені це вже почало подобатися, я подумала, що даремно раніше відмовлялася від її запропонованої доnомоги. Я зайшла в спальню, щоб переодягнутися, і побачила, що під ліжком лежав чужий бюстгальтер. Я відразу пішла на кухню, сказала про свою знахідку; чоловік не став заперечувати це і зізнався в зраді, а ось свекруха почала звинувачувати у всьому одну мене.

Advertisements