Коли мати моєї подруги nродала свою квартиру та полетіла у теплі краї, зять став звинувачувати її не на жа рт, але поведінка подруги взагалі вразила мене

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мати можї подруги, за словами тієї ж подруги, «вчудила»: nродала свою квартиру, додала трохи зі своєї пенсії та полетіла у теплі краї. Поки недалеко, але згодом збирається на Кіпр. Більше всього обурювався її зять: -Вона ж стара жінка, а так нас ганьбить. -Могла б подумати про вас – каже його мати, підминаючи губи. Потім вона ще натякнула, мовляв, яблуко від яблуні недалеко падає.

Типу, май на увазі, дружина теж може щось таке вчудити. А ось, що каже мені подруга: -Діма так реагує, тому що ми за kредит за машини не закрили, а мама «поїхала по пляжам гуляти». Свекруха ж каже, мовляв, ми в її квартирі живемо, а моя мати взяла та спокійно nродала своє житло, хоча могла б і нам віддати. Що ж це виходить?

Advertisements        

Жінка, якщо у віці, повин на сидіти з онуками, а вся її пенсія – на загальне користування? -А ми з Дімою мріяли, що як тільки закриємо всі борги з її доnомогою, поїдемо до села та будемо жити спокійним життям. -А твоя мати не має права на спокійне життя? Так вона ще й заміж у тебе вийде! – зловтішалася я. Нещодавно я дізналася, чим займається бабуся. Вона живе в Турції, разом зі своїм лисим нареченим. Я знайшла її сторінку в соц.мережі, так вона там кожен день викладає гарні фотографії з найгарніших місць країни. Навіть заздрю їй. Відлайкала всі фотки- і у розумі побажала їй удачі та щастя.

Advertisements