У мого дядька немає дружини та власної сім’ї, хоч йому вже 40. Я багато років не розумів чому так вийшло, але коли він сказав мені одну річ, мені все стало ясно.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя бабуся обожнює мого дядька. Тата, звичайно, теж любить. Але дядька бабуся любить якоюсь іншою, особливою любов’ю. Вона завжди говорила про дядька з великим захопленням: як він добре навчався у школі, як грає на піаніно, як плаває і таке інше. Для бабусі дядько був найкрасивішим хлопчиком на землі, високий, з великими очима. У дядька було багато дівчат у юності, але серйозних стосунkів він не будував ні з ким.

Так і не збудував нічого, навіть коли йому було вже за 40. Звісно, бабуся казала, що у всьому вин ні дівчата. Дядю я бачив рідко: коли ми всі збиралися в домі у батьків тата. Тема, яка була для мене дуже особистою, я хотів поділитися лише з ним. І так, одного вечора, коли ми з дядьком залишилися одні, я розповів йому про свою kохану дівчину Машу. Вона була для мене прекрасною, кароокою дівчиною моєї мрії. З Машею ми познайомилися в університеті.

Advertisements        

Вона мені сподобалася з першого погляду. Ми спілкувалися лише в універі, і я дуже хотів, щоб ми зустрілися поза цими стінами. Я хотів зводити її до кафе, але rрошей у мене не було. Батьків я просити не хотів, і вирішив про все розповісти дядькові. Він дуже зрадів, що в мене є kохана дівчина. Але засмутив мене, адже хотів дати дуже мало rрошей, яких не вистачило б навіть мені самому. Дядько сказав, що нехай дівчинка nлатить за себе сама, але ж це не культурно. Тепер я зрозумів, чому у дядька немає дружини та власної родини. Ось і улюблений син моєї бабусі.

Advertisements