Вона дуже хотіла четверту дитину і, врешті-решт, народила четверняшек.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Подружня пара з Техасу, яка чекала цього літа народження четвертої і останньої дитини, замість цього прийняла в свою сім’ю чотирьох малюків. Незважаючи на те, що {аглери планували народити ще одну дитину, вони погоджуються, що четвернята змінили їхнє життя на краще. 39-річна Габі Хаглер та 50-річний Патрік Хаглер виявили, що очікують не одного, а чотирьох дітей на 12-тижневому УЗД. Пара сказала, що вони були в “повному шоці” від цієї новини, але після того, як раніше у них стався викидень, вони були раді познайомитися зі своїми райдужними малюками.

 

Advertisements        

 

Пара одружилася в 2018 році, і у них є діти Пакстон, 12 років, і Каллі, 13 років. Незабаром у пари з’явилася їхня перша спільна дитина, Семмі, якому майже 3 роки. Габі та Патрік вирішили спробувати народити ще одну дитину, але у них стався викидень. Незважаючи на невдачу, вони вирішили спробувати ще раз. Патрік сказав: “Ми вирішили, що зробимо ще одну дитину. У нас буде ще одна дитина, четверта. Ми були абсолютно шоковані, коли дізналися, що Габі чекає четверняшок, коли вона пішла на УЗД на 12-му тижні вагітності”.

 

 

Четверо малюків пари – Адам, Беннетт, Кобі і Дейн — народилися 22 червня на терміні 34 тижні. Оскільки четверняшки народилися недоношеними, вони пару днів перебували у двох окремих відділеннях інтенсивної терапії, а потім усіх братів перевели до відділення інтенсивної терапії середнього рівня, після чого їх досить швидко відпустили додому. Так що ніяких ускладнень з малюками не виникло. Життя родини змінилося на краще.

 

Патрік сказав: “Це, безумовно, змінило наше життя і трохи налякало, тому що у нас були фінансові плани на одну дитину, і навіть це вимагало певного планування та роздумів про те, як ми будемо це робити. Це повністю підірвало весь фінансовий план, але з цим можна впоратися. Просто спочатку це трохи лякає”. Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements