Малятко сміється над серйозними розмовами тата про побачення з хлопчиками

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Сміх цієї чарівної дівчинки підкорив інтернет. Вона не могла втриматися від сміху, коли батько посадив її поруч з собою для дуже серйозної розмови. Її батько хоче переконатися, що його дочка знає, що коли вона підросте, їй не слід відволікатися на хлопців. У кадрі можна почути, як її батько каже їй: “ніяких хлопців ніколи!”. Він з любов’ю продовжує переконувати її бути татовою донькою до кінця її життя.

Поки її батько продовжує говорити, ця маленька милашка не може перестати хихикати. Чим серйознішим стає тон її батька, тим голосніше вона сміється з нього. Оскільки він продовжує пояснювати їй, що вона ніколи не повинна бути нічиєю дівчинкою, окрім як його, посмішка на її обличчі стає ще ширшою. Вона все ще занадто мала, щоб зрозуміти, що намагається сказати їй батько, тому той факт, що вона продовжує сміятися, виглядає як справжня істерика.

Advertisements        

Коли ця дитина підросте, вони з татом зможуть подивитися це відео разом і посміятися над тим, наскільки воно чарівне! Тим часом ми всі можемо насолоджуватися чудовою реакцією цієї дитини на дуже серйозну розмову її тата.

Advertisements