Жінка народила 4-х дітей всього за 11 місяців.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У Джессіки Притчард з Шеффілда, Великобританія, та її партнера Гаррі Вільямса вже є 8-річна дочка, і вони обоє з нетерпінням чекали появи своєї другої дитини, Мії, у травні 2020 року. Але вчителька початкової школи дізнається, що вона знову чекає дитину, лише через кілька місяців після народження Мії. Те, що в жовтні 2020 року було виявлено, що 31-річна жінка знову вагітна, коли вона ще перебувала у відпустці по догляду за дитиною, саме по собі несподівано. Але далі все стане ще більш захоплюючим!

 

Advertisements        

 

Через коронавірус Джессіці дозволено відвідувати допологовий догляд тільки поодинці. На жаль, майбутнім батькам заборонено супроводжувати своїх партнерів на обстеження під час пандемії. 31-річна жінка дуже емоційно описує ситуацію британській газеті “The Sun”: “На УЗД мені вперше сказали, що у мене будуть близнюки – і це саме по собі чимало мене засмутило. Але потім лікар подивилася ще далі і, нарешті, сказала, що побачила третю дитину! Я втратила дар мови”, – каже Джессіка. – “Спочатку я не могла в це повірити. Я чекала, поки повернуся додому, щоб розповісти Гаррі”. На той момент він був зайнятий з її 8-річною донькою та Мією, і в цій ситуації мама Джессіка не хотіла говорити про нове благословення дітей, оскільки вагітність трійнею має високий ризик.

 

 

Коли вона розповіла про це своєму партнерові Гаррі, 34-річний чоловік був в повному шоці – і спочатку не повірив новинам! “Отже”, – продовжує Джессіка, – “Гаррі не вірив мені, поки я не показав йому фотографії. І тоді він був дуже щасливий!”

 

Вагітність протікала нормально, але трійня народилася в квітні 2021 року, на 9 тижнів раніше терміну, на 31-му тижні вагітності. Вони здорові, і сім’я щаслива. Еллі, Олівії та Джорджу доведеться провести ще 7 тижнів у відділенні для новонароджених зі своєю мамою, перш ніж вони змогли повернутися додому. Отже, Джессіка народила чотирьох дітей всього за 11 місяців. Яка божевільна історія! Разом зі своєю 8-річною дочкою 31-річна жінка та її 34-річний партнер Гаррі в даний час є батьками п’яти дітей.

Advertisements