Мама вкладає близнюків в ліжечка – не відводьте очей від дитини праворуч.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ці чарівні близнюки-коміки підкорять ваше серце. Перш ніж читати далі, переконайтеся, що ви готові сміятися, адже це відео, опубліковане на YouTube у 2015 році, показує, якими смішними можуть бути близнюки. І хоча ми, здається, не можемо відстежити походження оригінального відео, ми знайшли його в Інтернеті, і воно нам сподобалось.

 

Advertisements        

Дитина зліва, напевно, думала, що це буде невинний сон. Вона сильно помилялася. Її сестра, здавалося, не могла встояти перед можливістю розсмішити її. Кожен раз, коли дівчинка зліва переставала хихикати, її сестра починала діяти. Малятко праворуч продовжувала видавати забавні звуки, поки її сестра голосно не розсміялася.

 

Як мамі вдавалося стримувати сміх під час зйомок? Ви коли-небудь бачили таку молоду комедійну актрису? Що ця дівчинка збирається робити, коли підросте? Сподіваюся, її сестра завжди буде поруч, щоб посміятися над її жартами! Це повинно бути звичним для братів і сестер. Ця мама, ймовірно, знала, що потрібно тримати телефон напоготові, як тільки вона покладе дітей спати.

 

 

Advertisements