Чудова маленька дівчинка, яка була визнана однією з найкрасивіших маленьких моделей у світі, виросла і стала схожою на янгола.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Анастасія з юних років була визнана однією з найкрасивіших дівчаток в світі. На даний момент вона вже виросла. І давайте подивимося, як маленька дівчинка росла і змінювалася! Дівчинка народилася в 2004 році в сім’ї юриста і підприємця. Вона стала знаменитою у віці 8 років.

 

Advertisements        

До цього вона ходила в школу, займалася художньою гімнастикою і танцювала в колективі “Веснянки”. Це Анастасія в 6 років. Вже в той час Анастасія була дуже зайнята, іноді їй доводилося пропускати заняття, проходити змагання і репетиції, а потім надолужувати згаяне.

 

 

Дівчинка навчилася старанно працювати і не нити, ставила перед собою цілі і домагалася їх. Її цілеспрямованістю і витривалістю в такому юному віці можна було захоплюватися. У 2012 році вона брала участь у конкурсі талантів, і після цього її помітив один режисер.

 

Він порекомендував батькам відправити її фотографії в модельне агентство. Батьки пішли вказівкам режисера, і в результаті Анастасія набула популярності. Через кілька місяців в театрі “Палас” на Яузі дівчина провела свою першу справжню зйомку для італійського бренду. Після цього вона почала отримувати пропозиції від відомих європейських брендів.

 

 

Анастасія також була представлена в журналі Vogue Вambini. Першими модними журналами, в яких вона з’явилася, були Collezioni, Yes!, Kenguru, Dolores, Daisy, Mamas&Papas і Harper’s Bazaar. В результаті своєї роботи з брендом Armani мініатюрна дівчинка прославилася на весь світ. Пізніше у своїй кар’єрі Анастасія дебютувала в кіно в комедії «Чумацький шлях».

 

Потім був фільм “Після тебе”, за яким послідувала музична робота”Безсоння”. Незважаючи на свою популярність, Анастасія намагається жити звичайним життям, як і інші її однокласники. Навчання для неї на першому місці, але вона також займається гімнастикою, виступає в танцювальному колективі і спілкується з друзями. За словами її матері, модельний бізнес – це хобі Анастасії.

 

Але, швидше за все, Анастасія продовжить творчу біографію моделі, так як дівчина вже кілька років отримує пропозиції від кращих модельних агентств світу.

Advertisements