З різницею в кілька тижнів дві сестри народжують однояйцевих дівчаток-близнюків.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Сім’я була приголомшена, коли дві сестри одночасно завагітніли однояйцевими близнюками. 29-річна Меган О’брайен народила Лайлу та Джозі 21 Листопада 2016 року, а її сестра Сара Сейлер, 32 роки, народила Леннона та Паркера в Дойлстауні, штат Пенсільванія, через три місяці. Обидві жінки були абсолютно здивовані своєю вагітністю двійнятами, оскільки в їхніх сім’ях раніше не було багатоплідних вагітностей.

 

Advertisements        

 

Ця “ідеальна синхронність” також призвела до народження близнюків. Сара пояснила, що спочатку вагалася повідомити Меган про свою вагітність, оскільки вона вже народила і не хотіла “принижувати” щастя Меган з приводу появи первістка. Однак сестри зізналися, що їм сподобалося переживати вагітність разом.

 

Метт, чоловік Меган, один з трійні, але не було жодних ознак того, що Меган матиме близнюків, не кажучи вже про близнюків зі своєю сестрою Сарою. Меган згадала той момент, коли дізналася, що її сестра теж чекає двійню: “У мене відвисла щелепа. У мене на очі навернулися сльози, тому що в нашій родині немає близнюків. Це було так дивно, що вона теж чекала двійню”.

 

Меган була на дівич-вечорі у подруги в той день, коли її сестра дізналася про це – під час її першого УЗД. “Коли я відповіла на дзвінок FaceTime, Сара ридала, і я подумала: “Боже мій, що сталося? Потім вона показує ультразвукове зображення, на якому зображені близнюки”. Сестри з Дойлстауна, штат Пенсільванія, пояснили, що їх одночасна вагітність була чистою випадковістю.

“Коли я сказала їй, що вагітна, я звернулася до неї і вибачилася”, – продовжила Сара. “Я розсипалася в вибаченнях. Оскільки вона чекала свого первістка, а я, як Ви знаєте, тільки що народила свого первістка, тож ми обмінялися привітаннями”.

Advertisements