Після 13 несамовитих викиднів жінка народила “чудо-дівчинку’

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли вам слід зупинитися, якщо вам не вдається отримати те, чого ви відчайдушно бажаєте? Ну, це залежить від того, кого ви запитаєте. У цій історії, опублікованій у 2019 році, одна рішуча мати з Кенілворта, Англія, вирішила, що відповідь буде “ніколи”. Незважаючи на те, що Лора Уорслі пережила 13 серйозних викиднів, вона твердо вирішила здійснити свою мрію про дитину. Завдяки медичній допомозі вона нарешті змогла побачити, як її мрія збувається.

 

Advertisements        

Лора Уорслі дуже хотіла дитину. Вони з чоловіком намагалися знову і знову, але зазнали нищівних втрат у вигляді 13 викиднів. Дві вагітності тривали 17 тижнів і 20 тижнів відповідно. Однак маленькі хлопчики не вижили. Можна собі уявити, яке емоційне потрясіння викликали ці втрати, але Лора не бажала здаватися.

 

 

Потім професор Сіобхан Квімбі вступив у справу, щоб спробувати з’ясувати, чому Лора втрачає своїх дітей. Після проведення аналізів у неї виявилися проблеми зі здоров’ям, які не дозволили їй виносити дитину. У неї був не тільки підвищений кров’яний тиск, але і захворювання, при якому частина плаценти відмирає. Жінки по всьому світу, які страждали від цього синдрому, також втрачали дітей.

 

Після усунення цих захворювань і отримання допомоги для Лори це сталося. Диво, про яке вона мріяла всі ці роки, проявилося в її тестах на вагітність. Вона чекала дитину. Ця вагітність протікала по-особливому, тому що лікарі знали про її стан і ставилися до нього відповідним чином. Через дев’ять місяців Лора народила прекрасну дівчинку, яка зараз є центром світу її батьків.

 

Незважаючи на всі труднощі, Лора ніколи не відмовлялася від своєї мрії про материнство. Вона просто продовжувала старатися. Спираючись на свою віру і постійно підтримуючого чоловіка, вона не втрачала надії. І це принесло свої плоди. Хоча її шлях до материнства був важким, вона каже, що воно того варте. Вона розповіла ВВС:

 

“Я дивлюся на неї і думаю: “Дива трапляються”. Я читала про дива інших людей, і тепер у мене є свої”. Зрозуміло, що деякі жінки давно б здалися або шукали інші способи, наприклад, усиновлення, щоб завести дітей. Але Лора – боєць, як і її дитина. При народженні дитина була зовсім крихітною, і, судячи з усього, у неї були деякі проблеми зі здоров’ям, оскільки в різних місцях її маленького тільця були трубки. Але на останньому знімку дівчинка виглядає міцною, щасливою і здоровою.

 

 

Advertisements