Пара усиновила чотирьох дітей, а потім дізналася, що у них будуть четверняшки.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як правило, сім’ї не стають багатодітними в один день, але іноді обставини складаються абсолютно несподіваним чином. Щось подібне сталося з містером і місіс Янг. Коли жінка завагітніла і народила дитину, вони вже були опікунами чотирьох немовлят. І через деякий час Максін виявила, що знову вагітна. Цього разу четверняшками!

 

Advertisements        

 

Знайомтеся, Максін Янг (30 років) і її чоловік Джейкоб Янг (32 роки). Вони стали чоловіком і дружиною вісім років тому, у 2016 році. Максін завжди хотіла забрати дітей з дитячого будинку. Вони зібрали документи і змогли оформити опіку над своїми двома дітьми. Через деякий час їм зателефонували з соціальної служби і запитали, чи можуть вони взяти ще одну дитину з тієї ж сім’ї? І Максін погодилася, не запитуючи Джейкоба. Троє дітей – це вже велика праця, вона знала це, але як вона могла розлучити дітей, коли на їх долю вже випало стільки страждань?

 

 

На цьому історія не закінчилася, адже тепер замість трьох братів і сестер їх четверо. Незабаром телефон задзвонив знову, і в їхній родині з’явилася четверта молодша сестричка. Максін зізналася, що коли дівчинка з’явилася в їхній родині, це був найщасливіший день. Вони з малюком дуже полюбили один одного і зблизилися. Її звали Елліот. Це сталося, коли пара чекала свого первістка: вони намагалися завести дитину протягом двох років, але нічого не виходило, і тоді їм пощастило.

 

 

Так, у сім’ї вже було четверо прийомних дітей, які були негайно усиновлені, а це означало, що тепер вони повністю стали частиною молодої сім’ї. Але це було ще не все! Через деякий час після того, як вони офіційно усиновили чотирьох дітей, пара виявила, що у них буде ще одне поповнення. Але це була незвичайна вагітність. Лікарі були шоковані, дізнавшись, що жінка виношує чотирьох дітей! Подружжя розуміло, що у них вже було п’ятеро дітей, а тепер їх буде дев’ять! Лікарі турбувалися про здоров’я Максін, але в липні вона народила абсолютно здорових малюків.

Advertisements