Мама ділиться несамовитим відео, на якому старший брат співає для своєї недоношеної сестрички.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ви ніколи не знаєте, коли ваші діти спостерігають за вами і вчаться у вас, і вони часто вловлюють емоції оточуючих людей. Нещодавно одного маленького хлопчика переповнювали емоції, коли він співав колискову своїй новонародженій сестричці.

 

Advertisements        

Його мати записувала на відео його пісню, коли теж помітила сльози. Вона запитує його: “Що у тебе з очима?” Маленький хлопчик відповідає: “Я плачу, бо це добре”. Коли його мама каже йому, що він збирається довести до сліз і її, він повторює свої слова:

 

“Я плачу, бо це добре. Це так чудово, ось так, з Елліс”. Його мама вагалася чи варто поділитися цим відео, але вона хотіла, щоб світ побачив любов між братами та сестрами. Вона опублікувала відео в Інтернеті з таким підписом: “Хоча я егоїстично приховую такі прекрасні моменти, як цей, від Facebook і дбайливо зберігаю їх в таємниці, сьогодні я випадково зафіксувала один з найдивовижніших моментів на відео. Я не просто бачу, як старший брат любить свою молодшу сестру, я бачу красу нашої історії, про яку він говорить.

 

Від усвідомлення того, що мій 4-річний син здатний відчувати такі глибокі емоції, захоплювало дух. Його любов і вдячність до Елліс були майже відчутними. Це можна назвати тільки справжньою коханням… ” Є причина, чому сім’я так хвилюється, коли мова йде про Елліс. У неї був дуже важкий початок, і були моменти, коли вони не були впевнені, чи зможуть вони повернути її додому.

 

 

Advertisements