Чарівна фотосесія новозеландських трійнят з м’яким пухнастим рудим волоссям.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Фотосесію новонароджених трійнят з Крайстчерча в минулі вихідні подивилися більше чотирьох мільйонів чоловік по всьому світу. Що робить цих трійнят ще більш особливими, так це їхнє м’яке пухнасте руде волосся.

 

Advertisements        

Фотограф з Крайстчерча Кассандра Інгліш з Hazel&Cass зробила знімки, коли рудоволосим трійням було всього 31 день, і поділилася ними з колегами-фотографами та батьківськими групами Нової Зеландії, і відгуки були миттєвими.

 

 

Така фотосесія є рідкісним явищем у новозеландській спільноті фотографів новонароджених, тому, як тільки Кассандра дізналася, що трійня була записана в її студію, вона захотіла це зняти. “Ніколи ще фотосесія не привертала до себе стільки уваги, але я не здивована. Зрештою, трійня була трьома приголомшливими рудими немовлятами”, – каже Кассандра.

 

 

Мейсі, Тобі та Сейді, перша трійня, народжена в Кентербері цього року, були бездоганними протягом усієї зйомки, і навіть їхні крихітні посмішки були захоплені в цей магічний момент. Фотографування новонароджених – це не проста справа. Йдеться про створення довірчих відносин з немовлятами і дбайливого, дуже практичного підходу. Кассандра каже, що для створення видатних портретів новонароджених потрібні терпіння, увага до деталей та креативність. Сеанс тривав загалом 3,5 години і включав добре прогріту кімнату, двох помічників та багато білого шуму, щоб малюки відчували себе як у маминому животику.

 

“Головне, щоб трійнята завжди були разом. Опинившись в розлуці, вони почали хвилюватися, але, зібравшись всі разом, відразу ж заспокоїлися і стали дуже щасливі. Я хотіла створити для їхньої родини образи, які були б непідвладні часу, і які передавалися б з покоління в покоління. Хто знає, можливо, одного дня ці фотографії трійнят будуть висіти у власній дитячій кімнаті”, – каже Кассандра.

Advertisements