Бездітна пара вирішила усиновити трійнят, але несподівано стала батьками шістьох дітей Багато роботи, любові і веселощів, такий веселий час․

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Енді та Сара Джастіс мріяли мати багато дітей. Але Сара ніяк не могла завагітніти. Через кілька років чоловік і дружина звернулися до лікаря. Він поставив невтішний діагноз: Сара безплідна. Це засмутило подружжя. Але незабаром вони вирішили усиновити дитину. У Штатах існує така практика: жінка, ще на стадії вагітності, відмовляється від дитини на чиюсь користь.

 

Advertisements        

 

Енді та Сара знайшли таку жінку. Але через деякий час стало відомо, що вона чекає не одного, а трьох дітей. Ця новина тільки обрадувала подружжя. Адже вони просто мріяли про численне потомство.

 

 

В результаті жінка народила двох дівчаток і одного хлопчика. Але це ще не все. Дуже скоро Сара з подивом дізналася, що вагітна. І не одним, а двома дітьми. Але на цьому сюрпризи не закінчилися. Через рік Сара знову завагітніла. В результаті всього за два з половиною роки Дастіс стали батьками шістьох дітей.

Advertisements