Чарівна фотосесія новозеландських трійнят з м’яким пухнастим рудим волоссям.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Минулими вихідними фотозйомку новонароджених трійнят з Крайстчерча побачили понад чотири мільйони людей у всьому світі. Що робить цих трійнят ще більш особливими, так це їхнє м’яке руде волосся. Фотограф з Крайстчерча Кассандра Інгліш з Hazel&Cass зробила фотографії, коли рудоволосій трійні був лише 31 день, і поділилася ними з колегами-фотографами та в групах батьків у Новій Зеландії, і відгуки були миттєвими.

 

Advertisements        

 

Такого роду сеанси з новонародженими є рідкісним явищем у спільноті фотографів Нової Зеландії, тому, коли Кассандра дізналася, що ця фотосесія замовлена в її студії, вона захотіла це задокументувати. «Я ніколи не отримувала стільки уваги до цієї фотосесії, але я не здивована. Зрештою, це були три приголомшливі маленькі рудоволосі дитини», — каже Кассандра. Мейсі, Тобі та Седі, перша трійня, яка народилася в Кентербері цього року, були абсолютно ідеальними під час зйомок, і навіть їхні крихітні посмішки були зафіксовані в цей чарівний момент.

 

 

Фотозйомка новонароджених — це не просто фото. Йдеться про встановлення довіри з немовлятами та про м’який, дуже практичний підхід. Кассандра каже, що видатні портрети новонароджених потребують терпіння, уваги до деталей і креативності. Загалом сеанс тривав 3,5 години і включав добре отоплену кімнату, двох помічників і багато білого шуму, щоб малюкам здавалося, що вони знаходяться в животику у мами.

 

«Ключовим було те, що трійня була укладена разом. Розлучившись, вони почали хвилюватися, але коли всі зібралися, вони миттєво заспокоїлися і були дуже щасливі. Я хотіла створити образи для їхньої сім’ї, які були б поза часом, і образи, які передавалися б майбутнім поколінням. Хто знає, можливо, одного разу фотографії цих трійнят будуть висіти у їхній дитячій кімнаті», — каже Кассандра.

Advertisements