Пара стала батьками ідентичних трійнят, зачатих природним шляхом.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Немовлята, зачаті природним шляхом, були результатом розщеплення заплідненої яйцеклітини на три частини, внаслідок чого ембріони мали одну плаценту. Це дуже рідкісне явище, тому історія Лорен та Ендрю Геттінгів привертає увагу. «Це справжнє диво», — сказала Лорен. Вона каже, що вони дізналися, коли вона була на шостому тижні вагітності минулого березня. Вони з Ендрю одружилися лише чотири місяці тому.

 

Advertisements        

 

«Наприкінці мого першого триместру я вже була такою ж великою, як більшість жінок на третьому. Це була найважча фізична річ, яку я коли-небудь робила в своєму житті», – сказала Лорен. Оскільки це була вагітність високого ризику, її лікував спеціаліст Віктор Кляйн, віце-президент відділу акушерства та гінекології університетської лікарні Норт-Шор у Іллінойсі.

 

 

Діти народилися 4 вересня шляхом кесаревого розтину на 32 тижні. Спочатку народилася Шарлотта, потім Емма і, нарешті, Кора. Вони пробули в лікарні ще сім тижнів, поки їх не виписали. Щоб відрізнити їх, їхні батьки наносять безпечний для дітей лак для нігтів різного кольору на пальці ніг,. «Кора — персиковий, Шарлотта — зелений, а Емма — фіолетовий, — пояснює Лорен.

Advertisements