Тесть просто вразив мене своєю недавньою заявою: він каже, що я зобов’язаний купити йому машину, адже він утримував мою дружину, доки та навчалася в університеті.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Два тижні тому мій тесть святкував день народження у своєму заміському будинку, зібравши багато гостей. Через невирішені суперечки з ним ми з дружиною вирішили не приєднуватися до веселощів. Коренем наших суперечностей був його план купити нову машину на наші гроші. Він сподівався, що ми покриємо значну різницю після продажу старої машини. Він розсудив, що оскільки він підтримував мою дружину, поки вона навчалася в університеті, то тепер ми повинні відповісти взаємністю.

 

Advertisements        

На жаль, у нас просто не було коштів . Ми взяли кредит у банку на нашу квартиру, який зараз стабільно погашали. Дружина запропонувала мені знайти додаткову роботу у вихідні, щоб нагромадити грошей, але я не погодився. Ми і так були перевантажені роботою, а вихідні були життєво необхідні для відпочинку та сімейного проведення часу. Проте ми послали Василю Івановичу десять тисяч на день його народження. Коли дружина передала гроші, він подякував нам, але тут же попросив допомоги у покупці машини. Коли ми сказали, що у нас більше немає грошей, він розсердився, звинувативши нас у жадібності та відсутності підтримки його мрій. Наші натягнуті стосунки з того дня ще більше погіршали, оскільки він не хотів розуміти наші фінансові труднощі.

 

Обтяжені кредитом та сімейними витратами, ми не відпочивали три роки. Його стара машина все ще справно працювала, і ми вважали, що він міг би користуватися нею. Отже, ми вирішили пропустити день народження, щоб уникнути подальшої конфронтації. Пізніше, в люті, він зателефонував і насварив нас обох, посилюючи наш біль і підштовхуючи нас до розриву зв’язку, поки він не захоче зрозуміти наше становище.

Advertisements