Коли я дізналася що ваrітна, вирішила натякнути свекрусі щоб вони доnомогли нам. Адже ми живемо на орендованій квартирі, а вони багаті. Тоді свекруха стала мені на хабно брехати.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій чоловік з досить забезпеченої сім’ї. Я про це була обізнана, коли виходила заміж. За Бориса я вийшла не з меркантильних спонукань, я його дуже люблю, але я все-таки думала, що його батьки нам доnоможуть в перший час. Але варто було нам одружитися, його батьки відразу вмили руки. Ми з Борисом не збиралися ні в кого нічого просити, самі працювали, самі стали відкладати.

 

Advertisements        

Ми лише недавно закінчили університети, тому на даний момент заробляємо не так багато, але на життя нам вистачало. Лише нещодавно з’ясувалося, що я ваriтна. Це стало не найрадіснішою новиною для нас, адже на даний момент ми живемо на орендованій квартирі в не найкращих умовах, не хотілося б тут народ жувати дитину. Батьки мого чоловіка були на сьомому небі від щастя, коли дізналися про те, що я в положенні.

 

Тоді я зважилася натякнути все-таки свекрусі: – Але ж нам ніде жити, – сказала я,-може у вас є можливість нам якось доnомогти? Свекруха сплеснула руками. – Та ні, звідки у нас гроші? І при цьому мені точно відомо, що гроші у них є. Зовсім недавно свекор оновив свій джип на ще більш нову іномарку, живуть вони, до речі кажучи, у величезному особняку. Я для себе вирішила, що не дозволю дитині спілкуватися з бабусею і дідусем, адже вони нічого для нас не зробили. Для них машина важливіша за онука.

Advertisements