Коли свекруха на якийсь час переїхала до будинку сина та невістки, Олена зрозуміла, що їй краще працювати з офісу , а потім і зовсім вона поставила ультиматум чоловікові.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Одного разу, повернувшись із роботи, чоловік Діма оголосив дружині Олені, що його мама тимчасово житиме у них, бо в неї вдома йде ремонт. Ця ідея дуже не сподобалася Олені, у якої були натягнуті стосунки зі свекрухою, Софією Михайлівною . Олена, що працює віддалено, розуміла, що тепер їй доведеться проводити дні з Софією , присутність якої загрожувала порушити мир і спокій у їхньому домі.

 

Advertisements        

Софія Михайлівна, сильна та владна жінка, приїхала ввечері і одразу ж почала командувати. Незважаючи на те, що Олена приготувала вечерю, Софія дістала свої контейнери з їжею, наполягаючи, щоб вони їли її рагу. Дімі рагу не сподобалася, переважно тому, що Софія додала болгарський перець, на який у нього була алергія. Однак Софія не звертала на це уваги, як і протягом усього дитинства свого сина. Коли Олена спробувала втрутитися і згадати про алергію Діми, Софія дала їй відсіч і обра зила її, критикуючи за те, що вона ще навіть не наро дила Дімі дитину , тож – не має права роззявляти рота.

 

Спустошена, Олена пішла в їх спальню, пізніше повідомивши Дімі, що з цього моменту вона працюватиме в офісі, і наполягла на тому, що він повинен вибирати між нею і своєю матір’ю . У результаті Дімі довелося відвезти Софію до себе на дачу до закінчення ремонту її квартири, оскільки Олена відмовилася з нею співмешкати. Незважаючи на невдоволення Софії, Олена була впевнена, що чоловік цінує їхні стосунки вище за вимоги своєї матері.

Advertisements