Мені завжди здавалося, що дружина нічого не робить по дому, тому що мама взяла на себе всю відповідальність. Але після її звільнення я дізнався всю правду.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Повернення додому з роботи означало насолоду смачною їжею, яку готувала моя мама. Ми з дружиною жили в неї, і як колишній працівник їдальні вона вправно керувала нашою кухнею. Я насолоджувався її домашніми делікатесами, особливо фрікадельками. Моя дружина теж іноді готувала, і хоча її страви були чудові, я пояснював її нечасте готування лінощами, оскільки поряд була моя мати, яка так і так займалася кухонними справами.

 

Advertisements        

Мої вечері часто ділилися тільки з мамою, тому що моя дружина, Марина, завжди стверджувала, що вона не голодна чи вже поїла. Це мене дратувало. Крім того, мама постійно помічала, що Марина, яка була безробітною, лінується і висмоктує на вітер мій дохід та її пенсію . Якось, прийшовши додому, я виявила, що Марини немає. Мама годувала мене брехнею про те, що Марина пішла від мене до іншого чоловіка. Однак у мене вистачило розуму зв’язатися з матір’ю Марини, яка відкрила жахливу правду:

 

Марина недоїдала і працювала на межі своїх можливостей через мою матір, яка не давала їй їсти, доки вона не попрацює. Це одкровення зруйнувало мою довіру до матері і показало моє невігластво щодо важкого становища моєї дружини. Марина знайшла роботу, і її здоров’я покращало за її відсутності в нашому будинку. Я вибачився при нашій зустрічі, але вона вирішила винайняти власне житло і не запропонувала мені приєднатися до неї. Я боюся втратити її через ревнощі та жорстокість моєї матері. Дилеми зараз мучать мене, особливо після того, як я почув отруйну тираду матері Марини.

Advertisements