Андрій і Марія були приголомшені, коли їхній одружений онук привів додому нову дівчину. Тут вони зважилися на крайнощі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли Олегу було три роки, його батько покинув сім’ю заради іншої жінки. Мати, часто перевантажена обов’язками, залишила його під опікою бабусі та дідуся, Андрія та Марії. Будинок на околиці міста став притулком для маленького хлопчика. Хоча мати незабаром знову вийшла заміж, Олег залишився з бабусею та дідусем, які любили та плекали його все дитинство.

 

Advertisements        

Згодом Олег закінчив університет та розпочав багатообіцяючу кар’єру в одній із міських компаній. Незабаром він закохався в скромну дівчину на ім’я Олеся і привів її до будинку своїх люблячих бабусі та дідуся. Після одруження вони оселилися на вільному другому поверсі двоповерхового будинку. Коли у них з’явилася перша дитина, виникла напруженість. Порушений режим сну дитини втомлював Олега, змушуючи його йти в іншу кімнату і занурюватись у роботу. Відчуваючи, що чоловік все більше віддаляється, Олеся взяла перерву, забравши сина до своїх батьків до села. За її відсутності Олег якось повернувся додому з новою дівчиною, Христиною, приголомшив бабусю та дідуся.

 

Він безперечно заявив про свій намір розлучитися з Олесею і жити з Христиною в їхньому будинку. Обурені бабуся та дідусь вигнали їх із дому та привезли Олесю із села. На жаль, Олег не виявив жодного каяття. Він переїхав на орендовану квартиру до Христини і не надавав фінансової підтримки своєму синові. Не заспокоївшись, Олеся досягла виплати аліментів за рішенням суду. Більше того, бабуся та дідусь, усвідомлюючи свою швидку кончину, юридично оформили все своє майно на Олесю, вважаючи, що це найважливіший крок до відновлення справедливості у сім’ї.

Advertisements