Жанна добре ставилася до своєї квартирантки доти, доки її заkохався її син. Тоді вона вигадала план, щоб роз лучити молодих.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Біля входу в квартиру, що належить Жанні Ігорівні, стояла світловолоса дівчина. Одягнена в потерті джинси, вицвілу футболку та поношені кросівки, дівчина тримала велику сумку. Її хвилясте волосся було зібране в простий хвіст, а обличчя було геть-чисто позбавлене макіяжу. Проте її величезні, блакитні та ясні очі важко було не помітити. Жанна, уважно придивившись до неї, запросила її всередину. Дівчина приїхала за оголошенням про здачу кімнати. Її звали Ліза, і вона була родом із села, де її родина володіла фермою. Ліза переїхала до міста, щоб здобути ветеринарну освіту. Незважаючи на початкові сумніви Жанни, вона була вражена скромністю, тихою поведінкою та акуратністю Лізи. Дівчина готувала їжу, прибирала квартиру та навіть ділилася з Жанною своїми винятковими кулінарними здібностями.

 

Advertisements        

Вони навіть стали пити чай вечорами, створивши унікальний зв’язок. Однак усе змінилося, коли син Жанни, Михайло, повернувся із Польщі. Михайло, гарний хлопець, був миттєво закоханий у Лізу, на жаль його матері. У міру того, як зв’язок Лізи та Михайла ставав все міцнішим, Жанна все більше незадоволена своєю квартиранткою. Вона почала знаходити недоліки у діях дівчини та відчувала загрозу від прихильності, яку її син виявляв до сільської дівчини. Незважаючи на неприязнь, Жанна розуміла, що повинна діяти обережно, щоб не відштовхнути сина. Їй треба було придумати план, як уявити Лізу недостойною, сподіваючись, що це налаштує сина проти квартирантки. Одного ранку Жанна прикинулася, що втратила свої смарагдові сережки, припустивши, що Ліза могла їх вкрасти.

 

Це призвело до пошуків по всій квартирі, поки сережки не знайшли в сумці Жанни – що залишило Михайла розчарованим вчинком матері. Михайло вирішив піти з дому матері разом із Лізою; вони винайняли квартиру, одружилися і жили щасливо. Життя Жанни прийняло несподіваний оборот, коли вона захворіла і потрапила до лікарні. Вона сподівалася побачити сина, але замість нього приїхала Ліза з домашньою їжею та добрими побажаннями. Побачивши щиру доброту своєї колишньої квартирантки, Жанна зрозуміла свої помилки та попросила Лізу повернутися додому. Одужавши, Жанна переїхала до Лізи та Михайла, і вони жили щасливо. А з народженням сина Лізи та Михайла, Сашка, Жанна повністю присвятила себе онуку, знаходячи щастя та задоволення у новому житті – вже сільському, куди вони переїхали та возз’єдналися з великою та дружною родиною Лізи.

Advertisements