Василь та Оксана зрозуміли, що їхній хрещеник Вітя йде неправильним шляхом. Тут вони вирішили втрутитися у справи сім’ї та виправити ситуацію.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось Василю в сказі зателефонувала Оксана – дружина його брата Михайла. Вона скаржилася на розлад у сім’ї між нею та її чоловіком Михайлом, з одного боку, та їхнім сином Вітей з іншого. Вони робили ремонт, і, за словами Оксани, син не збирався допомагати їм. Михайло, незважаючи на свої обмеження, пов’язані з інвалідністю, був стрижнем сім’ї. Він займався домашніми справами, доглядав сад і робив ремонт будинку. Вітя, його син взагалі не допомагав йому в цих справах. Дружина Василя, Світлана, одного разу була свідком розмови і висловила занепокоєння щодо поведінки Михайла та його впливу на їхнього племінника та хрещеника Вітю, який, схоже, йшов тим самим шляхом.

 

Advertisements        

Незважаючи на свої побоювання, вони вирішили втрутитися та вирушили у двогодинну поїздку до Михайла. Приїхавши, вони виявили Оксану у сльозах, а Михайло та Вітя спали. Зрозумівши ситуацію, Василь вирішив, що їхнього племінника Вітю треба якось направити у потрібне русло. Вони вирішили забрати його до себе, сподіваючись, що зміна обстановки допоможе Віте прийти до тями. Протягом наступного тижня Василь та Світлана залучали Вітю до щоденної роботи по дому, сподіваючись прищепити йому почуття відповідальності та дисципліни. Вони також заохочували його займатися фізичними вправами, що, здавалося, сприяло зміцненню його впевненості у собі. Цей новий спосіб життя почав позитивно впливати на Вітю. Він набув нових навичок, почав планувати своє майбутнє і в цілому здавався щасливішим. Цей перехід помітили і його батьки, Оксана та Михайло, які спілкувалися з ним через відеозв’язок.

 

Незважаючи на їхнє бажання побачити сина, Василь не радив цього робити, вважаючи, що Віте ще потрібен час для повного дорослішання. Вітя пробув у них до весни, і коли він нарешті повернувся до батьків – то була вже інша людина. Знайдена впевненість і дисципліна перетворили його на відповідальну молоду людину, на радість батьків. Його дивовижне перетворення також привернуло увагу оточуючих дівчат, і незабаром він представив свою дівчину Риту своїй великій родині. Незабаром Оксана та Михайло зраділи новиною про вагітність Рити, а потім і народження близнюків. Вони поділилися своєю радістю з Василем та Світланою, жартома про те, як вони поділятимуть обов’язки бабусі та дідуся. Вітя, тепер уже відповідальний і успішний молодий чоловік, висловив намір збудувати будинок поряд зі своїми батьками, запевнивши їх у майбутньому, сповненому любов’ю, щастям та сімейними узами.

Advertisements