Андрій був радий, що зможе провести весь день за улюбленими заняттями, доки дружина буде на дачі. Але незабаром його плани було зруйновано.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дружина Андрія Петровича, енергійна та весела жінка п’ятдесяти двох років, напередодні ввечері поїхала до їхнього заміського будинку, залишивши його у міській квартирі. Це було рідкісне явище. Зазвичай вони їздили разом, але цього разу в Андрія було погане самопочуття, і дружина поїхала сама, пообіцявши повернутися до полудня наступного дня, коли закінчить із садом. За її відсутності Андрій скористався можливістю провести вечір-вільний від звичайних вимог дружини .

 

Advertisements        

Він розлігся на дивані і до пізньої ночі дивився улюблені передачі. Вранці він прокинувся, почуваючи себе набагато краще, і почав неквапливий сніданок. Він думав про похід по магазинах, але вирішив дочекатися повернення дружини, щоб піти з нею разом. У міру того, як ранок переходив до полудня, він все більше турбувався про відсутність дружини. Його спроби зв’язатися з нею телефоном були марні. Побоювання за її безпеку та благополуччя швидко змінилися підозрами іншого. У пам’яті сплив спогад про симпатичного сусіда по дачі, Віктора. Він був привабливим, відомим своїм постійним фліртом із місцевими жінками.

 

Андрію спало на думку, що його дружина теж могла бути зачарована увагою Віктора. Йому навіть згадалася старенька мати друга, яка завела роман, перебуваючи в санаторії. Страх та ревнощі охопили Андрія, і він швидко вирішив їхати на дачу. Протягом усього шляху Андрія не залишали думки про минуле, про кохання та романтику, які вони колись поділяли, будучи молодими коханцями. Дзвінок дружини, її стомлений, але спокійний голос, який повідомив, що вона скоро повернеться додому, приніс полегшення його бурхливим думкам. Дорогою на дачу він купив її улюблені солодощі і нарвав для неї польових квітів. Прибувши на місце, він застав дружину одну: її вигляд був розпатланим після важкого дня, але для Андрія вона була прекрасною, як завжди. Дружина, здивована його раптовим приїздом, почала розпитувати його, на що він відповів, що просто хотів провести з нею час на природі. Залишок дня вони провели в суспільстві один одного, згадуючи ранні роки їхнього спільного життя.

Advertisements