У мене несподівано змінилися плани, і я змогла бути присутньою на дні народ ження свекрухи. Але краще б я туди не ходила.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

День народження моєї свекрухи випав на 8 Березня, і ми щорічно відзначали його з нею відповідно до старої та непорушної сімейної традиції. Цього року ми з чоловіком готувалися до цієї події, але наші плани змінилися напередодні, коли мама сказала мені, що моя молодша сестра народила дитину. Я поспішила до своєї сім’ї, а мій чоловік подався святкувати зі своєю матір’ю.

 

Advertisements        

Я повідомила свекруху про ситуацію, що склалася: вона привітала нас і запропонувала відсвяткувати разом в інший раз. Однак того ранку несподіване відключення електрики в моєму офісі змусило мене повернутися додому раніше. Я відвідала сестру, а потім вирішила разом із чоловіком вирушити на свято до свекрухи. Ніна Тимофіївна, моя свекруха, була приємно вражена, побачивши мене. Вечір був теплим, були присутні родичі, друзі та колеги. Коли свято добігло кінця, Ніна Тимофіївна промовила тост і почала вручати подарунки присутнім жінкам.

 

Своїй доньці вона подарувала красиві золоті сережки з маленькими діамантами, а іншим вручила різні предмети домашнього вжитку. Подивившись на мене, вона пояснила, що нічого для мене не приготувала, тому що спочатку на мене не чекала. Я почувала себе незручно і дивувалася, чому вона загострила на це увагу при всіх. Було прикро, і я не могла приховати свого розчарування. Озираючись назад, можна сказати, що було б краще взагалі не відвідувати це свято, зберігши стосунки зі свекрухою і не знаючи про пишні подарунки.

Advertisements