Я не проти, щоб свекруха спілкувалася з онуком, але особисто з нею спілкуватися відмовляюся. Адже я не можу забути, що вона робила протягом 6 років.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Протягом усього свого життя я чула безліч історій про свекрух, які створюють проблеми своїм невісткам. Однак я ніколи й подумати не наважувалася, що моя свекруха зробить моє життя нещасним, але, на жаль, так і сталося. Спочатку свекруха намагалася зірвати наше весілля, розповівши Володі, що я зустрічалася з іншими чоловіками, поки він був у армії. На щастя, Вова любив мене і не повірив у її брехню. Оскільки батьки чоловіка були у розлученні, ми жили зі свекром у його просторій трикімнатній квартирі.

 

Advertisements        

Але свекруха мала нахабство часто відвідувати нас і лаяти мене з приводу та без. Вона критикувала мої здібності до ведення домашнього господарства, стверджуючи, що я погано прибираю, перу і готую, хоча все це я робила в достатньому обсязі і досить якісно. Ні мій свекор, ні мій чоловік ніколи не скаржилися на мене. Свекруха навіть звинувачувала мене в тому, що я дуже погано мию посуд. Коли ми з Вовою вирішили відкласти народження дітей, свекруха розпустила чутки, що я не здатна на це. Вова їй заперечив, але вона заявила, що я вигадала цю відмовку, щоб вбити клин між ними. Свекруха постійно говорила Вові, що він одружився з жахливою дружиною, але він любив мене і не погоджувався з її думкою. Мені здавалося, що цей кошмар ніколи не скінчиться. Вона виснажувала мою енергію, змушувала мене нервувати і постійно знижувала мою самооцінку.

 

Я відчайдушно хотіла втекти від неї. Стрес, викликаний її постійною присутністю, підривав також моє здоров’я. Все інше в моєму житті було чудово: люблячий чоловік, вірні друзі, стабільна робота. Навіть коли я була на дев’ятому місяці вагітності, вона влаштувала грандіозну сцену із заявами про мою зраду чоловікові, а коли вона почала лаяти мою матір – то я вже зірвалася. Я вимагала, щоб вона пішла і більше ніколи не поверталася. Після цього у мене відбулася серйозна розмова з чоловіком, у якій я заявила, що більше ніколи не хочу її бачити. У результаті я народила сина. Хоча свекруха обожнює онука, ми не бачилися з нею вже два роки. Я не перешкоджаю їй бачитися з хлопчиком, але відмовляюсь перебувати поруч із нею. Я ніколи не зможу пробачити їй те, що вона зруйнувала шість років мого життя своїми постійними образами та приниженнями.

Advertisements