Її сильно здивувало те, що чоловік нічого не знає про переваги своєї матері і вона сама куnила подарунок свекрусі. Але не очікувала, що свекруха так відреагує.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Андрій та Марія одружилися у зрілому віці, бо вважали, що їхня зустріч – це подарунок долі, яким треба дорожити. Це були вже дві дорослі розумні людини, які зробили свій вибір і були націлені на створення сім’ї. Майже одразу після знайомства вони почали планувати спільне майбутнє, а офіційна реєстрація шлюбу навіть не обговорювалася.

 

Advertisements        

Вони підписали свідоцтво після року знайомства, оскільки хотіли влаштувати гарне весілля, не влазячи у борги. Сімейне життя було таким, яким вони хотіли його бачити. Вони добре ладнали, чудово розуміли один одного, і вони не мали серйозних причин для конфліктів. Навіть батьки по обидва боки були задоволені вибором своїх дітей і не влаштовували жодних сварок між собою. Але одного разу мати Андрія, Антоніна, запросила подружжя відсвяткувати її майбутній день народження. Марія запитала Андрія, що подарувати матері, але він відповів, що нічого особливого їй не потрібно. Марія була приголомшена тим, що Андрій навіть не знав улюблених парфумів своєї матері.

 

Тому вона сама пішла в магазин і купила для Антоніни невеликий флакон нейтральних парфумів. Іменинниця була зворушена подарунком і зізналася, що завжди хотіла такі парфуми, дорогі, але просити було незручно. За півроку Марія запропонувала подарувати Антоніні на день народження золоті прикраси. Андрій спочатку заперечував, говорячи, що його мати нічого подібного не носить. Але Марія підозрювала, що його мати насправді могла хотіти прикраси, але соромиться просити. Подружжя подарувало їй золотий ланцюжок із кулоном, і Антоніна Петрівна була переповнена емоціями, подякувавши Марії за те, що вона дала їй шанс відчути себе жінкою, а не просто куховаркою.

Advertisements