Христина думала, що батько не цікавиться нею. Але коли вона впізнала всю правду, то поставила матір перед фактом.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли Христині було п’ять років, її батько Олексій втратив роботу. Навесні він переїхав на невелику дачу за двадцять кілометрів за містом. Дружина та донька уявлення не мали, як він там живе… Олексій копав сусідські городи в обмін на їжу, а також отримував насіннєву картоплю та різну розсаду. За допомогою сусідки Валентини йому вдалося виростити пристойний урожай картоплі та інших овочів. Валентина, яка також втратила роботу, щоб звести кінці з кінцями, покладалася на свою дачу.

 

Advertisements        

Вона приїжджала туди у вихідні, а Олексій доглядав її ділянку протягом тижня. Восени Олексій привіз вирощені їм овочі дружині та дочці, але дружина не пустила його. Вона подала на розлучення і сказала йому, що їхня дочка скоро матиме нового батька. Його дружина справді знову вийшла заміж і народила сина, але забезпечувала Христину лише найнеобхіднішим. Мати Христини розпоряджалася сімейним бюджетом таким чином, що більша частина коштів діставалася синові від її нового чоловіка. Мати Христини ніколи не розкривала, що отримувала значні грошові перекази від Олексія. Вона їх або відкладала, або витрачала. Зрештою, Христина дізналася про аліменти та поставила матір перед фактом.

 

Вона вирішила жити з батьком, і суд задовольнив її прохання. Після того, як Христина закінчила навчання, батько купив їй квартиру та запропонував роботу у своїй компанії. Тим часом зведений брат Христини, Андрій, покинув коледж і став вести розгульний спосіб життя. Коли їхній батько помер, Андрій та його мати посварилися через майно. Христина врешті-решт втрутилася в сімейну суперечку, щоб допомогти матері купити квартиру. Батько Христини, у якого, як вважалося раніше, нічого не було, дав гроші на покупку, а квартиру зрештою було зареєстровано на ім’я Христини, щоб захистити її від Андрія. Надалі у Христини з’явилася своя сім’я та діти, але мати і батько так і залишились у розлуці до кінця життя.

Advertisements