Діти Лінди рідко відвідували її, вона часто виглядала сумною, проводила вечори на самоті. Але одного разу до її будинку під’їхала машина.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Лінда жила через дорогу, і ми дружили з нею багато років. Вона одна виростила трьох дітей і більше не виходила заміж. Тепер її діти жили у різних куточках країни та рідко відвідували її. Лінда купила телефон, щоб спілкуватися з ними, але їхні розмови завжди були короткими і лише за фактами. Я з тривогою помічала, що Лінда часто виглядала сумною, проводила вечори на самоті, а вдень працювала у дворі чи саду.

 

Advertisements        

Моя дочка регулярно відвідувала мене, і одного разу в суботу Лінда прийшла до нас із пирогами. Ми запросили її приєднатися до нас, але вона зніяковіла і повернулася додому. Тоді я зрозуміла, що її сум набагато глибший, ніж здається. Нещодавно настрій Лінди піднявся, коли її діти пообіцяли приїхати в гості всі разом. Вона з нетерпінням готувалася до візиту – прибирала будинок та готувала їжу.

 

Наближався вечір, Лінда все ще з тривогою чекала на своїх дітей, але вони не з’являлися. Переймаючись своєю подругою, я відвідала її, і ми провели вечір разом, оплакуючи відсутність її дітей. Наступного ранку Лінда прийшла до мене на сніданок; виглядала вона втомленою та розбитою горем. Поки ми сиділи разом, до її будинку під’їхала машина . То були її діти! Обличчя Лінди осяяло радістю, і вона кинулася їх зустрічати: її смуток змінився непідробним щастям від довгоочікуваного приїзду гостей.

Advertisements