Я дізналася про страաну таєм ницю моєї мами, вона веліла мені мовчати, пригрозила залишити мене ні з чим, якщо я відкрию рот. А таєм ниця ось у чому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мої батьки були одружені вже сорок років, і наша сім’я захоплювалася їх, здавалося б, ідеальними стосунками. Вони завжди підтримували один одного і голосно оголошувала про своє кохання на ювілейних вечорах. Тільки я знала гірку правду, але змушена була мовчати. Мій батько мав невеликий бізнес, виготовляючи сир та вино, а мати працювала з іноземними компаніями та заробляла значно більше.

 

Advertisements        

Вона навіть просувала продукцію батька у Європі. Я росла, маючи все, що хотіла, а мати оплачувала мою освіту за кордоном. Під час одного з моїх візитів додому я дізналася від подруги, що моя мати мала роман на боці. Я була приголомшена, і коли я запитала її про це, вона наполягала на тому, що всім серцем любить іншого чоловіка і заслуговує на щастя.

 

Вона розповіла, що вже давно нічого не відчуває до мого батька, але лишилася, бо їхні фінанси були переплетені. Вона попередила мене, що розкриття її невірності призведе до того, що ми опинимося на вулиці. Я ніколи не розповідала батькові про зраду матері, знаючи, що це його спустошить. Однак мені було боляче бачити, як вона вдавала, що любить його, особливо, на святкуванні річниці їхнього весілля. Їх, начебто, ідеальний шлюб був лише ілюзією.

Advertisements