Катерина не могла припустити, що робить фатальну помилку, погодившись дати притулок kолишній колезі. Через свою добродушність вона втра тила все, що мала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Катерина була здивована, почувши по телефону веселий голос своєї колишньої колеги Наталії, адже за межами офісу вони не дружили. Наталя спитала, чи може вона пожити у Катерини п’ять днів. Захоплена зненацька Катерина погодилася. За три роки до того, коли Наталя прийшла до їхньої фірми, вона швидко стала популярною серед колег-чоловіків. Вони з Катериною стали близькими, але через два роки Наталя зненацька звільнилася і майже на рік втратила зв’язок із Катериною.

 

Advertisements        

Коли вони, нарешті, зустрілися, Катерина виявила Наталю на порозі свого будинку з великим рюкзаком. Наталя розповіла, що кохана людина вигнала її з дому, залишивши ні з чим. Вони провели вечір за спогадами та випивкою, доки додому не повернувся чоловік Катерини, Максим. Розмова зайшла про минулий корпоративний захід, де Катерина танцювала з колегою. Від цієї розмови Каті стало ніяково. Пізніше того ж вечора Наталя спробувала спокусити Максима, але він відкинув її залицяння. Намагаючись зачепити його, вона розповіла, що бачила, як Катерина обіймалася з тим чоловіком на вечірці.

 

Максим був пригнічений цими словами, але вирішив відкласти серйозну розмову з Катериною. Наступного дня Катерина дізналася про все, що Наталя розповіла Максимові, і сердито попросила її піти. Увечері між Максимом та Катериною відбулася розмова, яка у результаті призвела до їхнього розлучення. Максим не зміг вибачити Катерині її зрадництво, але водночас проігнорував спроби Наталії налагодити з ним стосунки. Після розлучення Катерина повернулася до рідного міста, знайшла роботу та оселилася у квартирі батьків. У результаті так і вийшло, що випадкова зустріч із колишньою колегою та добродушність зруйнували шлюб та спільне життя Катерини та Максима.

Advertisements