Діана була приголомшена, коли чоловік запросив у сімейну поїздку свою маму. У відповідь вона вигадала геніальний план помсти.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Андрій увійшов на кухню, сяючи від радості, і оголосив, що має сюрприз для дружини Діани. Злегка піднявши у питанні брову, Діана запитала, що за сюрприз він для неї приготував. Андрій з радістю розповів, що його мама приєднається до них у відпустці на море і доглядить їхнього сина Сергія, поки вони насолоджуватимуться спільним відпочинком. Діана не була в захваті від цієї новини : вона сподівалася, що відпустка буде лише для них трьох. Андрій намагався захистити своє рішення, але Діана наполягала, що не хоче, щоб його мати втручалася у їхній сімейний відпочинок.

 

Advertisements        

Пара сперечалася про стосунки Андрія з матір’ю, яка все більше втручалася в їхнє життя з того часу, як вони одружилися. Якось Діана зізналася своїй подрузі Ларисі, що її розчаровує прихильність Андрія до матері. Лариса порадила Діані поговорити зі свекрухою прямо. Діана зателефонувала свекрусі, яка підтвердила, що Андрій запросив її, не порадившись із Діаною. Засмучена, Діана почала розробляти план.

 

В аеропорту Андрій спитав дружину, чи не гнівається вона на нього. Діана бешкетно посміхнулася і оголосила, що має для нього сюрприз. У цей момент до них підійшов атлетично складений дорослий чоловік, чим чимало приголомшило Андрія. Діана урочисто розповіла, що запросила в поїздку та свого батька, мотивуючи це тим, що він може допомогти із сином та доглянути його. Андрій спробував заперечити, але Діана нагадала йому, що він не попередив її, коли запрошував свою матір. На завершення Діана сказала, що поїде відпочивати окремо зі своєю подругою Ларисою, залишивши Андрія, його матір, її батька та їхнього сина насолоджуватися спільним відпочинком.

Advertisements