Втомившись від побутової рутини, Олена прийняла запрошення подруги на вечірку. Але те, що там сталося, змусило її більше цінити свою родину.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Одного ранку Олена здивовано подивилася на порожній стіл і відкрила холодильник, гадаючи, що їстиме на сніданок. Тим часом Сергій кричав з іншої кімнати, шукав свою синю куртку та лаяв Андрія за те, що той пролив сік на підлогу. Андрій уже встиг наступити в калюжу соку, намочивши цим шкарпетки. Олена переживала, що спізнюється. Вона швидко приготувала бутерброди та чай на сніданок та допомогла сім’ї зібратися. Сергій сказав, що сьогодні затримається через те, що буде присутнім на дні народження Бондаренка. Олена хотіла нагадати йому про батьківські збори Аліни та уроки Андрія, але Сергій уже пішов. Андрій підійшов до Олени з вимазаним обличчям, і вона зітхнула, перш ніж привести його у порядок.

 

Advertisements        

Аліна тим часом нагадала матері, що вона спізнюється. Ця хаотична ранкова рутина була типовою для сім’ї, і в Олени рідко залишався час на себе. Напередодні Олена зустріла у кафе свою колишню однокласницю Юлю. Та вела розкішне та безтурботне життя, ділилася фотографіями з відпочинку, шопінгу та вечерь у шикарних ресторанах. Вони розговорилися, і Юля розповіла про своє недавнє розлучення, після якого в неї залишилася квартира та салон краси. Олена відчула заздрість та втому від свого одноманітного життя. Наприкінці розмови Юля запросила Олену на вечірку до котеджу подруги. Олена вагалася, але зрештою прийняла запрошення, повідомивши чоловіка про свої плани. На вечірці Олена виглядала приголомшливо, особливо після макіяжу в салоні Юлі.

 

Вечір вона провела здебільшого у тиші, зрідка переглядаючись із Юрієм – другом Віктора, нового хлопця Юлі. Коли Юля та Віктор зникли, Юрій спробував заговорити з Оленою, але вона швидко відкинула його залицяння та втекла з вечірки. Повернувшись додому, Олена зізналася Сергію, що сумувала за ним. Чоловік теж зізнався, що за її відсутності йому було важко займатися з дітьми, і похвалив Олену за її старання. Він назвав її красунею, і вони домовилися відтепер ділити домашні обов’язки порівну. З того дня сім’я почала ділити всі обов’язки, і в Олени з’явилося більше часу для себе. Вона більше не заздрила іншим і відчувала подяку за свою люблячу сім’ю та прекрасне життя.

Advertisements