Коли Анатолій покинув мене вarітною, я сама виростила свого сина та поставила на ноги. А тепер через 15 років він раптом знову з’явився.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Раніше я думала, що досить сильна, щоб упоратися з усім, що підкине мені життя, але коли несподівано випливло моє минуле, я була втрачена в просторі. У мене є 14-річний син, я успішна самодостатня жінка, але я також самотня. Мій колишній хлопець, Анатолій, який кинув мене, дізнавшись про мою вагітність, зателефонував мені через 15 років і запропонував зустрітися.

 

Advertisements        

Анатолій розповів мені, що був одружений, має доньку, але він незадоволений своїм життям. Він сказав, що зробив багато помилок і хоче їх виправити. Він навіть пішов до моїх батьків, щоб попросити їх переконати мене прийняти його назад. Проте я відмовилася. У мене було багато причин не довіряти йому, а його раптова поява здалася мені надто неправдоподібною. Зрештою, за всі ці роки він навіть не намагався зв’язатися зі своїм сином. Я не могла повірити, що він так раптово змінився, через що я маю переглянути своє ставлення до нього.

 

Незважаючи на мою відмову, батьки продовжували вмовляти мене передумати. Вони вірили, що Анатолій змінився і що нашому синові потрібен батько. Вони нагадували мені, що життя непередбачуване, і все може статися. Зрештою, я вирішила залишитися вірною собі та своїй інтуїції. Я знала, що, якщо у мене вистачило сил виростити сина самій, то я продовжуватиму залишатися сильною перед будь-якими майбутніми труднощами.

Advertisements