Я весь час доnомагала синові з невісткою, але коли поспішила на доnомогу доньці, яка зламала собі ногу, вони на мене образилися.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Будучи матір’ю двох дітей, Вікторії та Сергія, які мають свої сім’ї, я часто надаю їм посильну допомогу. Сергій та його дружина Сніжана взяли іпотечний кредит і працюють допізна, щоб його виплатити, тому я допомагаю, відвозячи онука до дитячого садка та назад. Будучи на пенсії, я маю на цей час, і я, насправді, рада допомогти. Вікторія ж живе у селі і, на жаль, нещодавно впала та зламала ногу. Її чоловік теж потрапив до лікарні з високим тиском, тому вона покликала мене допомогти по господарству та з онукою Іринкою.

 

Advertisements        

Я, звичайно, погодилася допомогти, як , втім, на моєму місці вчинила б будь-яка мати. Однак мої син і невістка були не в захваті від цього. Вони сперечалися зі мною, питали, куди їм подіти свого сина Славу, поки вони на роботі. Загалом, я запропонувала взяти його з собою в село, де він зможе насолодитися свіжим повітрям та домашньою їжею. Але моя невістка турбувалася про бджіл на пасіці та можливу алергію. Незважаючи на їхнє небажання, я взяла Славу з собою у село, і все пройшло добре.

 

Однак, коли ми повернулися, син і невістка були ще незадоволені моїм рішенням. Сергій сказав мені, що наступного разу я маю дозволити Вікторії самій вирішувати свої проблеми і не нехтувати здоров’ям онука. Я не могла втриматися від сліз і відповіла, що я така ж мати для Вікторії, як і для нього, і допомагатиму їй, коли їй це знадобиться. Я не могла зрозуміти, чому мій син такий невдячний і егоїстичний, думає тільки про себе та свою родину, а на нас йому, схоже, начхати. Мені прикро, коли мій син та його дружина вважають, що я маю виконувати всі їхні прохання, навіть не питаючи, чи хочу я чи можу це зробити. Як мати, я завжди допомагатиму своїм дітям, незважаючи ні на що, але іноді мені стає прикро, коли вони вважають це належним.

Advertisements