Дізнавшись про ваrітність, він покинув Оксану і зник із її життя. Але через деякий час вона почула про нього і не повірила своїм вухам.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оксана сиділа на лавці у парку та спостерігала за своїм маленьким сином, який грав з іншими дітьми на дитячому майданчику. Вона виховувала сина одна, бо його батько зник з їхнього життя, як тільки дізнався про дитину. Колись Оксана зустріла Дмитра через спільних знайомих і вони почали зустрічатися. Однак незабаром вона зрозуміла, що чекає на дитину, і відразу ж повідомила про це свого хлопця. Дмитро сказав їй, що вона йому подобається, але він не відчуває до неї кохання і не хоче від неї дітей, тому що ще не готовий до батьківства та сімейного життя.

 

Advertisements        

Він запропонував їй дати грошей на операцію у найкращих фахівців, але допомагати їй вирощувати дитину не буде. Оксана не збиралася відмовлятися від дитини, і мати підтримала її рішення. За кілька місяців Оксана народила Михайла, якого покохала всім серцем. Вона намагалася не думати про Дмитра і дала синові по батькові – Іванович – на честь свого діда Івана. Оксана вирішила, що коли Михайло виросте і почне питати про батька, вона скаже, що його не стало ще до його народження. Якось Оксана познайомилася з Веронікою, молодою симпатичною жінкою з гарним блакитнооким хлопчиком років чотирьох.

 

Вони швидко потоваришували і заговорили про своїх дітей. Син Вероніки, Андрій, ходив у той же дитячий садок, що й Михайло. Вероніка показала Оксані кілька фотографій свого чоловіка Дмитра, якого вона описала як чудового чоловіка та батька. Оксана була здивована, бо це був той самий Дмитро – батько Михайла, який покинув її, коли вона була вагітна. Оксана не сказала Вероніці правду і засмутилася, що її син не знає, що таке кохання та турбота батька. Однак Вероніка сказала їй, що її Дмитро дуже любить дітей і ніколи не запропонував би таке вагітній жінці. Оксана та Михайло повернулися додому, і вона поділилася своїми переживаннями з мамою, яка підтримала її рішення не розкривати правду. Через два роки Михайло пішов у перший клас, а Оксана вийшла заміж за хорошу людину, яку Михайло майже відразу став називати ”татом”. За рік у Оксани народилася донька. Хоча вона іноді згадувала Вероніку та Андрія, але це були тимчасові помутніння.

Advertisements