Після 7 років шлюбу з Марією, син покинув її заради іншої. Але я чітко дала йому зрозуміти, що в мене є лише одна невістка – Марія.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій син Олег був одружений з Марією 7 років, після чого пішов від неї до іншої. Це було сумно, бо Марія була гарною дружиною. Вони ніколи не мали власного житла, вони завжди жили на орендованих квартирах. Коли Олег пішов, я запросила Марію жити зі мною, але мій син не був цьому радий. Мені не подобалася нова дружина Олега, тому я дала зрозуміти, що Марія, як і раніше, моя єдина невістка , і якщо Олег приходить у гості – то тільки один.

 

Advertisements        

Я не могла змиритися з тим, що мій син так образив добру Марію. Зрештою, Марія вирішила поїхати на заробітки до Чехії і навіть знайшла там нового чоловіка. Незважаючи на те, що вона була далеко, вона завжди підтримувала зі мною зв’язок, надсилала мені подарунки і цікавилася, як я почуваюся.

 

Тим часом мій син та його нова дружина переїхали до Америки зі своїми двома дітьми, і я майже не отримую від них звісток. Схоже, вони не мають ні часу, ні грошей для мене, і я рідко бачу своїх онуків. Я ще не вирішила, чи я відвідуватиму Марію в Чехії, але вже вдячна їй за те, що вона, як і раніше, піклується про мене та мій добробут.

Advertisements