Свекруха попросила документи на квартиру. А дізнавшись, що власником квартири є невістка, вона зблідла і мало не зомліла.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після весілля перед Іриною та Андрієм постало питання житла, тому вони почали винаймати квартиру, а пізніше задумалися про купівлю будинку. Мама Андрія запропонувала сватам купити квартиру разом та розділити витрати, оформивши на молодих. Незабаром після цього подружжя дізналося про вагітність Ірини. Батько Ірини запропонував купити дочці квартиру до весілля, але батьки Андрія відмовилися, сказавши, що куплять житло разом пізніше. Однак через рік вони більше не торкалися цієї теми.

 

Advertisements        

Ірина та Андрій вирішили порушити це питання, і мама Андрія повторила свою пропозицію оформити квартиру на них обох. Батько Ірини був не проти того, щоб свати подарували своїм дітям квартиру та оформили її на ім’я сина, але вони чомусь затягували із цим питанням. Зрештою батько Ірини показав їм кілька варіантів квартир на вибір. Ірина обрала той, який їй сподобався, та Андрій зателефонував матері, щоб назвати вартість. Вона погодилася, але сказала, що зараз у них немає грошей. Тесть Андрія заплатив за квартиру, а мати Андрія пообіцяла повернути половину пізніше. Через деякий час подружжя переїхало до нового будинку і обставило його на свій смак.

 

Батько Ірини був щасливий бачити усмішку своєї дочки. Увечері батьки мали прийти в гості, щоб подивитися новий будинок. Батько Ірини запропонував замовити готову їжу, але Ірина вважала за краще приготувати вечерю сама. Пізніше ввечері після застілля мама Андрія попросила показати документи на квартиру. Ірина показала їй усі папери, і мама Андрія зблідла, побачивши, що власником квартири є лише Ірина. Батько Ірини пояснив, що за все він платив, тому його дочка – повноправний власник. Мама Андрія була приголомшена тим, що все сталося не так, як вона хотіла. Але вона вже не могла нічого поробити.

Advertisements