Коли син заявив, що заkохався в сирітку і збирається одружитися з нею, вона не повірила своїм вухам, але не дала пліткам у селі зруйнувати щастя сина.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось у поїзді я зустріла чарівну жінку, яка розповіла мені зворушливу історію про свою невістку. За її словами, її син закохався у сирітку, яка росла без матері, Валентину. Люди в їхньому селі думали, що вона буде схожа на свого батька, який був відомий як ледар і п’яниця. Жінка поговорила про це зі своїм сином і сказала йому, щоб він жив у гармонії та любові зі своєю дівчиною, незважаючи на плітки та непрохані поради сусідів.

 

Advertisements        

Тоді майбутня свекруха пішла до бабусі Валентини, щоб обговорити ситуацію та попросити про допомогу. Проте бабуся не мала грошей. Жінка тоді розплакалася та пішла додому. Однак незабаром дочка заспокоїла її, сказавши, що вони мають заощадження, а ще вони можуть позичати у людей грошей на весілля. Вони також продали своє теля, зайняли грошей і влаштували весілля, про яке ще довго говорили пліткарки. У молодої пари народився син, дуже схожий на батька. Вони були щасливі та вдячні, що він у них є.

 

Нещодавно Валентина народила дочку, і всі були шалено щасливі цьому. Потім моя нова знайома розповіла, як її невістка, яку вона вважала за свою власну дочку, врятувала життя її чоловікові. Вони були на полі, коли свекор схопився за груди, але Валентина одразу розпізнала симптоми та терміново відвезла його до лікарні, чим врятувала йому життя. Коли жінка говорила про це, вона посміхалася, і на її очі навернулась сльоза. На закінчення вона сказала, яка щаслива, що в неї така чудова невістка, яку вона любить як власну дочку, незважаючи на важкий початок їхнього життя.

Advertisements