Олег весь час дорікав та критикував дружину. Але одного дня Олена вирішила, що треба почати нове життя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олег часто критикував і контролював усе, що робила його дружина Олена, у тому числі і її вибір одягу. Незважаючи на те, що вони прожили разом багато років, поведінка Олега змушувала Олену відчувати себе невпевнено та боятися залишитися однією. У них народилася дочка, і Олег наполягав на тому, щоб назвати її Діаною, а не Танею, що викликало ще більшу напругу в їхніх стосунках.

 

Advertisements        

Олег також не дозволяв Діані ходити до дитячого садка, і Олені доводилося піклуватися про дочку до початку шкільної пори . Мама Олени рідко приїжджала у гості, бо Олег її теж не схвалював. Коли Олені запропонували роботу начальника відділу із гарною зарплатою, вона зраділа та поділилася новиною з Олегом.

 

Однак він був незадоволений, адже йому не потрібна була кар’єристка. Це стало останньою краплею : Олена вирішила розірвати шлюб і зайнятися кар’єрою, сказавши Олегу, що він може забрати свої речі та виїхати. Незважаючи на те, що Олег очікував, що Олена благатиме його залишитися, вона спокійно продовжувала вечеряти, поки він збирав свої речі, щоб піти назавжди . Після розлучення Олена відчула полегшення та розпочала нове життя з дочкою, насолоджуючись своєю роботою та відкладаючи гроші на майбутнє. Вона не могла дозволити іншим керувати її власним життям.

Advertisements