Ольга вийшла заміж за Ігоря без особливого kохання, і під час спільного життя у неї не прокинулися почуття до нього, хоча Ігор був ідеальним чоловіком.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ольга ніколи не відчувала любові до свого майбутнього чоловіка Ігоря, коли вони збиралися одружитися. Однак вона вважала його добрим хлопцем, який багато працює і не лінивий. Більше того, Ігор був глибоко закоханий у Ольгу, що високо цінувалося у її сім’ї. Ольга виросла, слухаючи поради своєї матері про те, що чоловік має любити свою дружину, а дружина з часом навчиться любити його. В юності у Ольги не було справжнього кохання, і вона ніколи не переживала через розлучення з шанувальниками.

 

Advertisements        

Хоча Ігор і справив на неї сильне враження, вона не відчувала до нього особливої прихильності. Незважаючи на це, Ігор сподівався, що Ольга закохається в нього і вони проживуть щасливе життя разом. Коли Ігор зробив Ользі пропозицію, вона погодилася, не роздумуючи. Ольга вірила, що проживе з ним якийсь час, а потім піде від нього, коли знайде справжнє кохання. На жаль, Ольга так і не зустріла людину, яка б підкорила її серце. Ольга прожила з Ігорем двадцять вісім років, і хоча він глибоко любив її, вона ніколи не відповідала йому взаємністю. Ігор був порядною людиною, майже без недоліків, але це дратувало Ольгу, і іноді їй було соромно за те, що вона не покохала його у відповідь. Однак у Ольги було багато сумнівів щодо того, щоб залишити його та зіткнутися з невідомістю.

 

Часом Ольга відчувала відразу до себе, але вона виконувала свою “духовну роботу”, щоб не помічати свого невдоволення життям. Вона залишалася на своєму місці і вдавала гарну дружину. Ольга почувала себе винною за те, що обманювала Ігоря, і думка про те, що вона так довго прикидалася, стала нестерпною. На двадцять восьму річницю весілля Ігор був щасливий та вдячний Ользі за те, що вона стала його дружиною. Проте совість Ольги кричала, питаючи, чому вона продовжує залишатись із ним. Вона відчувала себе в пастці і не знала, як вибратися з того життя, яке сама собі створила. Після свята Ольга прикинулася хворою, залишивши всі домашні справи Ігореві. Він подбав про все, приносив їй їжу та чай, поки вона лежала в ліжку. Ольга дивилася на нього, поки він спав, і думала, як вона зможе провести решту життя з некоханою людиною.

Advertisements