Одного дня Настя вирішила, що більше не хоче бути покоївкою чоловіка і вирішила повністю змінити своє життя!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Анастасія отримала дзвінок від чоловіка. Він повідомив, що проведе вихідні зі своїми батьками і лише потім повернеться додому. Під час обідньої перерви вона вирішила пройтися магазинами у пошуках подарунка для чоловіка. У вітрині магазину вона знайшла дорогий парфум, на якому було зображено красивого чоловіка з ідеальною фігурою, такою, як у Петі.

 

Advertisements        

Коли продавець загортала подарунок, мимо проходила жінка похилого віку і зробила зауваження про те, що дружини дарують парфуми своїм чоловікам, а в результаті їх нюхають інші жінки. Це змусило Настю задуматися про свої стосунки з Петром. Вона присвятила йому все своє життя, але він сприймав її як належне. Колись їх вважали за ідеальну родину, але щось пішло не так. Наближалося жіноче свято, і Настя вирішила перетворитись. Вона відвідала перукаря, а потім вирушила до магазину одягу.

 

На роботу вона йшла зовсім іншою людиною, у маленькій чорній сукні та з модною зачіскою. Пізніше вона пішла на вечірку до батьків чоловіка та привернула загальну увагу своєю новою зовнішністю. Петя був здивований і роздратований одночасно. Наступного ранку він очікував, що вона продовжить бути його колишньою покоївкою, але вона відмовилася. Натомість вона спокусливо попросила його про сніданок, а потім з переможною усмішкою лягла знову спати.

Advertisements