Зять заявив, що їде закордон освоїти нову техніку у стоматології. Але невдовзі ми дізналися, що він поїхав у відпустку з іншою жінкою, ваrітною від нього.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком володіємо приватною клінікою, яка завжди користувалася популярністю та репутацією завдяки наданню високоякісних медичних послуг. У нас є дочка, яка після закінчення школи вирішила вивчати медицину та згодом успадкувати сімейний бізнес. Під час навчання вона зустріла гарного хлопця, який працював офіціантом, і вони покохали одне одного.

 

Advertisements        

Хоча спочатку ми мали певні сумніви, зрештою ми дали своє благословення на їхній шлюб. Ми купили їм квартиру, а мій зять закінчив навчання у стоматології. Ми навіть допомогли йому відкрити свою стоматологічну клініку і все йшло добре. Однак невдовзі моя дочка почала скаржитися, що її чоловік надто пізно повертається після роботи. Зять також вирішив, що йому треба поїхати за кордон, щоби навчитися нової техніки. Але незабаром виявилося, що натомість він вирушив у дорогу відпустку з іншою жінкою.

 

Нещодавно ми дізналися, що ця жінка вагітна його дитиною. Ми хочемо розлучення та його звільнення з клініки, але наша дочка відмовляється слухати та погрожує піти разом з ним. А ми не хочемо дивитися, як він дурить нашу дочку і користується нашим фінансовим становищем. Хоча наша дочка любить свого чоловіка, ми знаємо, що якщо він повівся так одного разу, то може зробити це знову, особливо, якщо його дружина дозволить йому це зробити.

Advertisements