Таня взяла телефон, а незнайомка з іншого кінця лінії повідомила, що вона kоханка її чоловіка і незабаром у них буде дитина. Таня присіла від несподіванки.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Тетяні зненацька зателефонували з невідомого номера, коли її чоловік уже пішов на роботу. Її співрозмовниця стверджувала, що перебуває у стосунках із її чоловіком, і навіть сказала, що вагітна від нього. Тетяна була приголомшена цим одкровенням і не знала, що робити. Вона вирішила зателефонувати до свого чоловіка, Павла, щоб розповісти про дзвінок. Павло був здивований ситуацією та сказав, що щойно приїхав на роботу. Він не міг зрозуміти, що відбувається. Протягом усього дня Тетяна не могла припинити думати про дзвінок.

 

Advertisements        

Вона не знала, вірити чоловікові чи ні. Вона вирішила дочекатись повернення чоловіка з роботи. Павло заспокоїв дружину та пообіцяв провести розслідування. Наступного дня Павло з’ясував, що дзвонила колишня однокласниця Тетяни, Жанна. Вона нещодавно почала працювати секретарем у начальника Павла і сподівалася зав’язати з ним відносини. Коли їй це не вдалося, вона звернула увагу на Павла. Тетяна та Павло організували зустріч із Жанною і навіть запросили начальника Павла та його дружину.

 

Вони хотіли допитати Жанну про її дії, а також щоб Таня дізналася її за голосом. Жанна відразу ж у всьому зізналася і була змушена звільнитися з роботи. Начальник Павла теж зміг помиритись з дружиною, і все закінчилося добре. Виявилося, що зв’язок Жанни з Тетяною був простим збігом. Жодна із жінок не знала, що розмовляє з однокласницею. Жанна просто хотіла кращого життя і думала, що романи з неодруженими чи розлученими чоловіками – це чудовий спосіб досягнення її мрій.

Advertisements