Я багато пропрацювала в Англії, а коли вже захотіла повернутись на батьківщину і жити собі спокійно, діти почали вимагати від мене більше грошей.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після того, як я деякий час пробула вдовою і виховувала двох дітей одна, я вирішила поїхати до Англії. Це сталося вісім років тому. Недобудований будинок і плата за навчання в коледжі для моїх дітей були непосильним завданням для мене, тому я знайшла роботу вчителя в Англії. Було важко, але мені вдалося заощадити та закінчити будівництво свого будинку в селі.

 

Advertisements        

Нещодавно мені зателефонувала директор моєї рідної школи, яка переконала мене повернутись додому. Вона згадала про вакансію у школі, і я зрозуміла, що зможу працювати до пенсії. Однак того ж вечора зателефонували дочка та син і попросили мене про допомогу . Дочка та її чоловік щойно відкрили свій магазин і попросили мене залишитися ще на два місяці, щоб допомогти їм розширитися.

 

Мій син з іншого боку попросив мене допомогти йому виплатити кредит за квартиру. Зараз я розриваюся між бажанням допомогти своїм дітям і власною мрією нарешті відпочити. Я вже виконала все, що хотіла зробити зі своїм будинком, та втомилася від своєї важкої роботи в Англії. Але, якщо чесно, досі не можу вирішити, як правильно вчинити.

Advertisements